persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Dordrecht Hoogtepunten Stadswandeling

Dordrecht Hoogtepunten Stadswandeling

U wilt Dordrecht ontdekken? Met een Dordtse gids aan uw zijde ontdekt u de oudste stad van Holland en wandelt u langs bekend en minder bekend Dordrecht. Al vanaf 6 personen kunt u een privégids reserveren en ontdekt u plekken die in geen enkele andere wandeling voorkomen en hoort u verhalen die u zullen bijblijven.

Wandeling met onze gidsen langs de hoogtepunten van Dordrecht
1000 monumenten telt Dordrecht. In deze stad is zoveel te zien en nog veel meer te ontdekken achter die imposante gevels. Bezoek het Hof en laat u vertellen waarom Dordrecht “de geboortestad van Nederland” wordt genoemd. Zie hoe de rijke wijnhandelaren woonden én werkten in de prachtige panden aan de Wijnhaven. Wandelend onder de Groothoofdspoort door raakt u betoverd door deze prachtige toegangspoort en het wijde uitzicht dat u heeft op het water.

De hoogtepunten rondeiding is bij uitstek geschikt voor wie graag van alles wat wil zien; een fijne luchtige rondleiding met ruimte voor een komische noot en ook een serieus verhaal. Zowel voor de beginner als voor de expert hebben onze gidsen meeslepende verhalen over Dordt in hun repertoire.

Na 1,5 of 2 voelt u zich Dordrecht expert. Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 11,50 per persoon excl. BTW (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €11,50 p.p excl. btw vanaf 6 personen 1,5 uur

Vrijblijvende offerte Aanvragen


2 Drankjes voor- of achteraf (€5,50 p.p.)Koffie en gebak (€6,5 p.p.)Lunch (vanaf €13 p.p.)Borrel (€7 p.p.)Diner (vanaf €27,50 p.p.)


Heeft u haast? Bel ons: 06-13 25 99 56

Dordrecht; een verborgen parel

★★★★★
5 5 1
Je hoort niet al te vaak van Dordrecht maar het is een prachtstad! Gids Koos heeft ons echt alles laten zien. Het verhaal van de zakkendragers is me bijgebleven.

Historische havenstad

★★★★★
5 5 1
Met de trein ben ik vaak aan Dordt voorbijgereden. Daar moest verandering in gekomen; ons teamuitje dit jaar vond daarom in Dordrecht plaats! Bedankt voor de leuke dag; de lunch was prima en de rondleiding informatief en vermakelijk. Nogmaals bedankt - Met vriendelijke groet Michel de Groot

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact