persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Historische stadswandeling Dordrecht

Historische stadswandeling Dordrecht

Dordtse geschiedenis ontdekken?

Dordtse geschiedenis ontdekken? Voor de gidsen van Dordtse Tours is geschiedenis iets levends; vol trots vertellen zij u over de oudste stad van Holland. Lange tijd één van de belangrijkste havens, waar de Hollandse Munt werd geslagen en de Nederlandse staat het levenslicht zag en waar vooral nog zoveel te zien valt, net alsof er nooit wat veranderd is.

Onze Dordtse gidsen nemen u graag mee op verkenningstocht; u verkent de binnenstad en het havengebied. U ziet oud en nieuw op het Statenplein om net om de hoek bij Het Hof terug te gaan naar het geboortuur van de Nederlandse staat. Ook de Wijnstraat en de Wijnhaven en natuurlijk de prachtige Groothoofdspoort staan op ons programma.

De historische rondeiding is bij uitstek geschikt voor wie zich wil laten imponeren door de rol door Dordrecht heeft gespeeld in ons vaderlands verleden. Zowel voor de beginner als voor de expert hebben onze gidsen meeslepende verhalen over Dordt in hun repertoire.

Na 1,5 of 2 voelt u zich Dordrecht expert. Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 11,50 per persoon excl. btw (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

V.a. €11,50 excl. BTW vanaf 6 personen 1,5 uur

Vrijblijvende offerte Aanvragen


2 Drankjes voor- of achteraf (€5,50 p.p.)Koffie en gebak (€6,5 p.p.)Lunch (vanaf €13 p.p.)Borrel (€7 p.p.)Diner (vanaf €27,50 p.p.)


Heeft u haast? Bel ons: 06-13 25 99 56

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact