persoonlijk advies?
Bel ons: 06-13 25 99 56

Broodje Aap Wandeling Dordrecht (anekdotewandeling)

Broodje Aap Wandeling Dordrecht (anekdotewandeling)

Een heerlijk vermakelijke stadswandeling; zo omschrijven onze klanten de Broodje Aap wandeling. Tijdens deze Dordtse anekdotewandeling hoort u over bijzondere, grappige en gekke gebeurtenissen die zijn gebeurd in Dordrecht. Waarom worden de inwoners van Dordrecht “Schapekoppen” genoemd? Hoe komt er een kogel in de pilaar van de Grote Kerk en waarom staat de toren van de Grote Kerk zo scheef? Ook onze jongste klanten zijn altijd erg in hun nopjes met onze broodje aap wandeling!

Maar we verklappen niet alles want het leuke is dat al deze gebeurtenissen verband houden met een bijzondere plek in Dordrecht; plekken die u gaat bezoeken met onze gids. Tijdens de wandeling zult lopen langs de Groothoofdspoort, de Wijnhaven en het Scheffersplein en de Nieuwe Kerk zullen ook niet overgeslagen worden want daar heeft zich natuurlijk ook menigeen (lachwekkende) gebeurtenis afgespeeld!

De Broodje Aap (anekdote) rondleiding is leuk wanneer u zin heeft in een luchtige rondleiding met veel grappen en grollen. Deze rondleiding is ook erg leuk voor kinderen! Na 1,5 uur kent u de komische kant van Dordrecht.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 11,50 per persoon excl. btw (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken

V.a. €11,50 p.p excl. btw vanaf 6 personen 1,5 uur

Vrijblijvende offerte Aanvragen


2 Drankjes voor- of achteraf (€5,50 p.p.)Koffie en gebak (€6,5 p.p.)Lunch (vanaf €13 p.p.)Borrel (€7 p.p.)Diner (vanaf €27,50 p.p.)


Heeft u haast? Bel ons: 06-13 25 99 56

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact